Pinjaman Peribadi & Personal Loan Batu Pahat @ Vestpoint Capital Sdn. Bhd.

Vestpoint Capital Sdn. Bhd. adalah syarikat pinjaman wang berlesen beroperasi di Batu Pahat, Johor yang menyediakan pinjaman bercagar dan tidak bercagar dengan cepat, mudah dan selamat tanpa sebarang masalah.
Alamat kami: No. 132 & 132a, Jalan Sultanah, 83000 Batu Pahat, Johor.
Hubungi kami: 07-432 1999

Vestpoint Capital Sdn. Bhd. adalah pemberi pinjaman wang berlesen yang berdaftar di bawah Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan (atau lebih dikenali sebagai KPKT).

Pinjaman peribadi dan pinjaman koperasi kerajaan (koperasi loan) adalah khas untuk kakitangan kerajaan walaupun untuk yang mengalami masalah komitmen luar, CTOS, CCRIS atau Blacklist daripada bank.

Khidmat nasihat kewangan turut disediakan dengan pelbagai pilihan pakej-pakej Pinjaman Peribadi dan Pinjaman Koperasi yang sesuai untuk kelulusan dan perbandingan kadar pinjaman untuk yang terendah*.


Soalan Lazim

Banding pemberi-pemberi wang berlesen di seluruh Malaysia. Pinjaman peribadi, pinjaman koperasi atau dapatkan khidmat nasihat kewangan turut disediakan. Pohon pinjaman peribadi atas talian dengan kadar segera, cepat, mudah dan selamat.

Gunakan sistem semak kelayakan yang disediakan untuk memilih pelan pembiayaan peribadi yang paling sesuai dengan kelayakan kewangan anda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here